



# DRAFT Conference Programme

### **RIVERINA GROUP & EDAP CONFERENCE 2021**

Junee

	DAY 1 - Wednesday 1 <sup>st</sup> December, 2021					
Venue	Athenium Theatre, 89 Broadway Street, Junee					
10:00am– 1:00 pm	Food Group Meeting (incl. morning tea and lunch)					
2:00 pm - 5:00 pm	AAC Seminar - CDCs Decoding the Codes – Residential - 3 hours/CPD points (incl. afternoon tea)					
6:00 pm	Pre-Conference Networking Drinks & Nibbles Brought to you by our Diamond Sponsor – BEST					
Venue	Junee Hotel, Seignior Street, Junee					
		day 2 <sup>nd</sup> December, 2021				
8:30 am	Conference Registration					
Venue	Athenium Theatre, 89 Broadway Street, Junee					
	Session Chair – Paul O'Brien					
Time	Speaker	Торіс				
9:00 am (10 min)	Neil Smith, Mayor – Junee Shire Council	Riverina Group Welcome & Mayoral Address				
9:10 am (30 min)	Grant Johnson, Stakeholder Engagement Lead (I2S) – Inland Rail Project	Threading the Needle – A Nation Infrastructure Building Project				
9:40 am (30 min)	Andrew Davies, Manager Local Government Unit – NSW Food Authority	NSW Food Authority Update				
10:10 am (10 min)	Neil Smith, Director BEST	Sponsor Spot - BEST				
10:20 am	Morning Tea (25 min)					
	Session Chair – Claire Golder					
10:45 am	Andrew Brickhill, Special Counsel	Temporary Uses, when aren't they and how can Council ensure				
(30 min)	Tomas Bush, Senior Associate	that they cease when required?				
11:15 am (30 min)	BAL Lawyers Alan Lindsay, Proprietor, arlconsulting Brendan Hayes. Director Planning & Environment, Parkes Shire	Current Land & Environment Court Matters – Part 6 Certificates Nightmares on Your Streets and how to deal with the issues that arise from the Building Certification theatre.				
11:45 am (20 min)	Noel Schiller, REROC & RAMJO Project Officer	Contaminated Land Project – Roles, Opportunities and Assistance				
12.05 pm (25 min)	Chris Imrie, SEEMELG	Case Study - Upgrading an Art Deco Theatre – Junee's Athenium Theatre. Fire Safety, Air Conditioning, Food Preparation Areas.				
12:30 pm	Lunch (45 min)					
	Session Chair – Sharyn Coulston					
1:15 pm	Andrew Brickhill, Special Counsel	Sponsor Spot - Platinum– BAL Lawyers				
(10 min)	Tomas Bush, Senior Associate	Corona Virus Dandomia - Dractical Considerations Logistics and				
1:25 pm (30 min)	Shannon McKiernan, Principal, Assure Consulting	Corona Virus Pandemic – Practical Considerations, Logistics and Personal Experiences as Public Health Practitioner				
1:55 pm	Michael Keys, Director Regional	Wagga Wagga's Riverina Intermodal Freight & Logistics Hub and				
(30 min)	Activation, Wagga City Council	Special Activation Precinct – Big Picture Planning				
2:25 pm (20 min)	Meredith McIntyre, DPIE	Regional Planning Update and ePlanning Update via ZOOM				
2:45 pm (30 min)	Neil Smith, Facilitator	Open Forum – Current Issues from the Floor and Group Discussion				





## DRAFT Conference Programme

### RIVERINA GROUP & EDAP COMBINED CONFERENCE 2021 Junee

DAY 2 Continued – Thursday 2 <sup>nd</sup> December, 2021					
3:15 pm	Afternoon Tea (15 min)				
	Session Chair – Luke Izzard				
3.30 pm	Chris Imrie, Director See Me LG	Sponsor Spot – Gold Sponsor - See Me LG			
(5 min)					
3:35 pm	lan Robertson – DEPA	Union Matters and Unions Matter – Industry Update			
(20 min)					
3:55 pm	Mark Cottom, Pikes & Verekers	"Recurring legal issues in acting for local councils", practical insights			
(20 min)	Lawyers	into topics that arise regularly in advising local council clients			
4:05 pm	Riverina Group Annual General Meeting				
(25 min)					
4:30 pm	Close				
6:30 pm	<ul> <li>Conference Dinner – Sponsored by our Platinum Sponsor BAL Lawyers</li> <li>Guest Speaker – Ian Manwaring – Junee Athenium Theatre Upgrade, Harnessing Community Spirit</li> </ul>				
Venue	Junee Licorice and Chocolate Factory, Lord Street, Junee				
	NOTE: A bus service will be provided to pick up and drop off delegates who are staying in Junee and in Wagga. Pick Up				
	Points will be limited to The Crossing Motel Junee & Junee Budget Motel and The Old Wagga Inn in Morgan Street and				
	The Lawson in Tarcutta Street. See separate bus timetable for details. NOTE: Bus numbers are limited to 55 so first in				
	best dressed. To comply with COVID requirements, the main dining will be outdoors.				
		• Friday 3 <sup>rd</sup> December, 2021			
7:30 am	Breakfast				
Venue	Garden beside the Athenium Theatre, 89 Broadway Street, Junee.				
	Bacon and Egg Rolls, coffee and tea hosted by Junee Rotary Club				
9:00 am	Bus Tour – Wagga Wagga Special Activation Precinct and Riverina Intermodal Freight & Logistics Hub,				
	Bomen Industrial Estate. Presentation on site, Tristan Kell, Director Special Activation Precincts DPIE &				
	Michael Keys, Director Regional Activation, Wagga City Council Bus will depart Junee Athenium Theatre 9am sharp. Those wishing to drive to the site are to park cars at				
	Wagga Saleyards where the bus will pick up delegates and return them after the tour. NOTE: Bus numbers are				
	limited to 55 so first in best dressed. Other interested participants may travel to the Industrial Estate in their own				
	vehicle and park at a nominated point f	or connection to the RiFL site.			
11:30am	Tour finishes, bus returns to Junee				
12 noon	Bus drops delegates at Athenium Theatre, Junee				



## **Registration Form**



RIVERINA GROUP & EDAP COMBINED CONFERENCE 2021

Junee

NOTE: Due to COVID requirements, nu dressed" rules apply.	mbers are limited to a maximum 100 D	elegates - "first in best					
Contact Name	Phone						
Organisation	Position						
Email Address							
Mailing Address	Post Code						
<b>REGISTRATION / ATTENDANCE FEES</b>							
<ul> <li><i>– please tick all relevant boxes –</i></li> <li>I will be attending the Food Group Meet</li> </ul>	ating — No Cost						
<ul> <li>I will be attending Day 1 AAC Training CDCs Decoding the Codes – Residential 3CPD's- \$80.00 (Inc. GST)</li> </ul>							
	□ I will be attending Day 1 Pre-Conference Networking Drinks & Nibbles – <b>No Cost.</b>						
<ul> <li>I will be attending Day 2 of the Confere</li> <li>I will be attending Day 2 of the Confere</li> </ul>							
<ul> <li>I will be attending Day 3 breakfast – No</li> </ul>							
□ I will require bus transport from Junee for the Day 3 field trip – <b>No Cost.</b>							
<ul> <li>I am a presenter at the conference (Dinner cost only) – \$44.00 (Inc. GST)</li> <li>I am attending the conference as a retiree - \$40 (Inc. GST)</li> </ul>							
<ul> <li>I will attend the conference dinner as a</li> </ul>							
□ I will be bringing a guest to the confere							
I advise of special dietary needs as follow Total amount payable \$		 2ст)					
	ITTED NO LATER THAN WEDNESDAY 1						
REGISTRATIONS SHALL BE SUBIVI	ITTED NO LATER THAN WEDNESDAT I	7 NOVEWIBER 2021					
<u>PAYMENT OPTIONS</u> - Please tick –	Credit Card Payments: Card Number:	EFT (Direct Deposit)					
- Please lick –		Payments:					
Cheque		BSB: 325185					
EFT (Direct Deposit)	Expiry/ CCV	Acc Number: 38705118					
<ul> <li>Credit Card</li> <li>(0.75% surcharge applies)</li> </ul>	Visa	Acc Name: Riverina Environmental Health &					
Purchase Order	Mastercard	Building Professionals Group					
Purchase order is to be attached to this registration form. A tax invoice for payment will be posted	Name on Card	Inc.					
thereafter.		<i>Reference:</i> Riverina Group					
	Cheque Payments:						
	Made payable to "Riverina Group" and is registration form.	s to be attached to this					
A RECEIPT OF PAYMENT WILL E Cancellation: The full conference fee will apply for cancellati working days prior to the commencement of the conference		s) when cancellation is received less than 5					
FORWARDING DETAILS	· · · · · · · · · · · · · · · · · · ·						
Enquiries to: Jesse Rapley		Post: Coolamon Shire Council					
Email: jrapley@coolamon.nsw.gov.au PO Box 101, COOLAMON NSW 2701							
	D POINTS ARE CURRENTLY BEING all look forward to seeing you in Junee						

Conference topics and speakers may change subject to availability

Bring your own bag – The EDAP and the Riverina Groups encourage sustainable conferencing and ask you to bring your own bag for collection of conference information and "goodies".

### **Our Proud Sponsors**

